Södra Järnvägsgatan 25, 852 37 Sundsvall

Frågor

Nyheter

Om oss

Om Englaporten

Kontakta oss

 Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom nästkommande vardag.

Elin_Corina

Elin svedberg

Kontaktperson Englaklubben

Corina Dahlqvist

Uthyrare Englaporten

År 2011 träffades för första gången Stig Svedberg och Robert Pettersson på en insamling till ”Världens barn”. Det blev startskottet för det som nu är Sundsvalls mest spännande festlokal.

Den intressanta mixen mellan Stig Svedbergs långa erfarenhet inom företagande och fastighetsbranschen tillsammans med Robert Petterssons långa karriär inom musikbranschen har förhoppningsvis skapat de bästa förutsättningarna för lokalen och dess hyresgäster. Till detta skall tilläggas att stans största cateringfirmor har fått vara med och rita Englaportens cateringkök.
Allt enligt visionen att Englaportens festlokal ska vara funktionell, toppmodern och högklassig.

STIG SVEDBERG – ÄGARE OCH GRUNDARE

Stig Svedberg är fastighetskungen som har alla erfarenheter från företagande förutom konkurs. När Stig gav sig ut i affärsvärlden gjorde han det utan kapital eller finansiell uppbackning. Han gick från sitt första jobb som springpojke till att idag vara en av Sundsvalls största privata fastighetsägare.

ROBERT PETTERSSON –  GRUNDARE

Robert Pettersson är en av grundarna till succébanden Takida och Stiftelsen. Han har snart femton år framgångsrik karriär i musikbranschen bakom sig. Robert har tillsammans med de båda banden skördat flera framgångar, t ex hits som under rekordlång tid toppat listor, album som sålt platina och respektabla utmärkelser så som Grammis och Rockbjörnen.