Södra Järnvägsgatan 25, 852 37 Sundsvall

Frågor

Nyheter

Om oss

Englaklubben

Englaklubben är ett nätverk över alla gränser där den gemensamma nämnaren är Englaporten och Sundsvall med omnejd. För dig som vill träffa nya vänner, affärsbekanta och utvidga ditt nätverk. Här råder en trevlig, avslappnande och respektfull stämning.

Medlem via Englaporten

Som Englamedlem är man med i ett nätverk, där vi anordnar Englaträffar ca 4-5 ggr / år sant även möte med större dignitet. Vi stämmer av med medlemmar – vad har de för önskningar? Vi är även öppen för att någon i nätverket bjuder in till Englakväll för att t.ex. visa upp sin verksamhet! Vårt mål som medlem i Englaklubben är att vara över alla gränser & utan krav, uppdrag eller förpliktelser.räffa nya affärspartners och skapa nya kontakter eller möta de som man redan påbörjat en kontakt med.

 

Skåpägare via Englaporten

Englaporten har ett bra och enkelt bokningssystem samt access via trådlösa lås som underlättar för våra kunder. Som medlem har du förmån att korttidsboka antingen Englaporten 4 eller 5 via detta system, med möjlighet att lägga bokning som ”privat” eller ”öppen” för att även där kunna ha möjlighet att knyta nya kontakter.

Just korttidsbokningen är väldigt populär, såväl för lunchmöte, styrelsemöte, spontana AW eller hänga med vänner innan de går vidare för t.ex. en middag på stan.

I medlemskapet ingår korttidsbokning samt rabatterat pris för hyra av Englaportens samtliga delar.

Skåpmöjlighet finns både på Englaporten 4 och 5.

”A brilliant place!
Top 3 of all the ones I’ve stayed at in Sweden.”

-Gästrecension av Martin, Facebook

”Underbart. Svårt att beskriva. Måste upplevas”

Alexander, Facebook

Vill du bli medlem i Englaklubben?

Lämna mail eller telefonnummer så hör jag av mig inom kort! Hälsningar Elin