Englaklubben-affärsnätverket som växer så det …….

Englaklubben- Västernorrlands bästa affärsnätverk , växer så det knakar. Vi är idag ca 50 st företag och fler knackar på dörren för att vilja vara med . Att vara medlem i Englaklubben innebär även att man erhåller äganderätten till ett vinskåp, som ligger i anslutning till Englaporten 4.
-Englaklubben växer varje vecka och detta innebär att vi kommer att bygga ut med ett vinskåpsrum till, för att tillgodose den efterfrågan som finns , säger Per-Erik Sjöström.
-Vi är stolta och glada att så många företag vill vara med i Englaklubben och för mig känns det fantastiskt kul att vi nu kan erbjuda ytterligare lokaler för att kunna bemöta den stora efterfrågan som bl.a finns på vinskåp, säger Stig Svedberg.
-Vi bygger om den tidigare ”logen” för att kunna bereda plats för ytterligare vinskåp och vi kommer att tillskapa en miljö som kommer att sticka ut och förstärka den härliga känsla som finns sedan tidigare på Englaporten 4, säger Micke Lindqvist , projektledare.

Dela detta inlägg