Englaklubben

Englaklubben Västernorrlands bästa affärsnätverk, består av den exklusiva skara medlemmar som framförallt består av företag i regionen. Att bli medlem i Englaklubben innebär också att man erhåller en äganderätt till ett vinskåp som finns i anslutning till Englaporten 4.  Där förvarar du dina favoriter  och  Du bestämmer själv vilka flaskor du vill lagra i vinskåpet för att kunna använda , exempelvis  vid dina affärsträffar, teamaktiviteter samt för egen konsumtion när du själv vill vara på plats . Det blir din alldeles egna lilla vinkällare.

Englaklubben är ett nätverk över alla gränser där den gemensamma nämnaren är Englaporten och Sundsvall med omnejd. För dig som vill träffa nya vänner, affärsbekanta och utvidga ditt nätverk. Här råder en trevligt avslappnande och respektfull stämning. Som medlem i affärsnätverket kan du hyra Englaporten 4 själv eller dela bokningen med övriga av Englaklubbens medlemmar. Utöver det så ordnar vi ett flertal evenemang av hög klass för Englaklubbens medlemmar.

Englaklubbens medlemmar har 75 % rabatt när man hyr Englaporten 4 och  20% rabatt på Englaportens övriga lokaler.

Ansök om medlemskap i Englaklubben här.

Dela detta inlägg